tisdag 9 augusti 2011

11 augusti!

Så har vårt projekt kommit till sitt slutskede.

Det är svårt att förstå att det bara var 1 månad sedan vi satte oss ner i sensus lokaler helt ovetandes om vad vi skulle ge oss in i. Vi klickade redan första dagen, och det kändes som vi känt varandra mycket längre än bara några få timmar.

Även om eftermiddagarna till stor del bestod av skratt på grund av mycket intensivt tänkande under förmiddagarna, hade vi en tydlig plan när vi tackade hejdå till Linnéa och Mohamed på söndagen.

Redan onsdagen samma vecka var första mötet, de som inte kunde vara med på plats fick vara med via telefon. Budget skulle göras, logga skulle designas, material skulle köpas, kläder skulle sys, datum skulle bestämmas, bloggar skulle skapas, samtal skulle ringas och filmer skulle spelas in. Allt detta på bara 1 månad!

Så det var bara att hugga in det vi visste vi kunde och dra i de kontakter vi hade, men som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig.

Andra veckan in på projektet, stötte vi på en riskfaktor vi inte hade haft en tanke på. Mitt framför den största parkering i stan, på en gigantisk pelare hängde en affisch som sa ”Bli en hjälte” prydd med en siluett av en superhjälte. What!?

Efter det blev valet, om vi skulle satsa på att alla kan vara en hjälte eller grundidén att man inte behöver vara en superhjälte, väldigt enkelt.

Det blev fler möten, nästan två stycken i vecken, där vi planerade, diskutera vilka av alla fördomar vi skulle välja och hur vi skulle på bästa sätt få fram vårt budskap.

Efter ett näst intill dygns sömnad vart det dags att testa kläderna och ge oss ut för att börja spela in. Den dagen fick vi ett smakprov på hur mycket uppmärksamhet vi förhoppningsvis kommer få på torsdag.

För nu på torsdag är Dagen! På torsdag den 11 augusti kommer vi iklädda våra superhjältedräkter dela ut flyers för vårt projekt.

Gå in och kolla själv!

// Göteborgshjältarna






2 kommentarer:

  1. OMG! Ni är så grymma. Och helt rätt i tiden med superhjältetema verkar det som. Yihaa!

    SvaraRadera
  2. Det har varit jättekul att se filmer, höra deltagande i radio och mycket annat. Bra jobbat och helt rätt!

    SvaraRadera